6.Mostar Summer Fest završen uz Prljavo kazalište koje je publiku izveo na pozornicu

6.Mostar Summer Fest završen uz Prljavo kazalište koje je publiku izveo na pozornic!

Sinoćna večer u čarobnoj industrijskoj zoni u Mostaru će zasigurno biti upamćena po fenomenalnom nastupu Prljavog kazališta. Uz to što su priredili LIVE spektakl vrhunskog zvuka praćen sjajnim svjetlosnim efektima, Prljavci su oduševili interakcijskom s publikom. Uz to što su uistinu plesali i pjevali u glas, dva trenutka tijekom koncerta su probudila posebne emocije. Prvi kada je Jasenko Houra jednog od posjetitelja iz publike pozvao na stage da na njegovoj gitari odsvira pjesmu s Prljavcima, drugi, poseban i dirljiv trenutak na Festu je bio uz hit ‘Marina’ tijekom kojeg je Bodalec iz publike na stage osobno dopratio dvadesetak fanova da bi zajedno s njima pjevali te time zatvorili nastup Prljavaca u Mostaru koji će se zasigurno pamtiti.
Večer na glavnom stageu je u pravom ljetnom raspoloženju započela uz sarajevsku rap ekipu Stoposto i prof SterMa, a poseban doživljaj je bio vidjeti i slušati Ischariotzcky, indie band prepoznatljivog zvuka koji je pokazao kako ima svoju vjernu publiku koja ih prati kroz nastupe.

‘Esi mi dobar’ i ‘Ljubav ili pivo’ su hitovi Bad Copya koje je publika pjevala u glas zajedno s Ajsom i Timbom, a nakon njihovog nastupa Inex Cirkus teatar je u CHILL OUT zoni zadivio svojim odvažnim nastupom s vatrom. Uz to u CHILL OUT zoni publika je uživala u ljetnom Žuja pubu pod festivalskim lampicama, a u pauzama su mogli okušati sreću uz veliki Žujin ‘Čovječe ne ljuti se’. Pipi Mostar Summer Fest Lounge uz ležaljke i bazen je stvorio pravu retro morsku vibru na Festu, a dodatno osvježenje posjetitelji su našli u Algida Ice cream baru. Očekivano već godinama dva kornera pred kojima je uvijek red su bili Rakija korner kao i korner s prepoznatljivim Festivalskim koktelima.
U Hej! korneru su posjetitelji mogli dobiti novi Hej! broj u PROMO start paketu, a posebno iskustvo je bilo gledati kako se direktno radi print na vašu novu omiljenu Festivalsku majicu u Festivalskom Fan shopu powered by Kratki rukav.

Gastro korner i Sweet bar su bili mjesto na koje su posjetitelji dolazili za dodatnu energiju, a na Badel 1862 Pelikovac korneru, mjestu stvorenom za legende posjetitelji su mogli uživati u tradicionalnom ukusu Pelinkovca, ali i u raznim kombinacijama ovog prepoznatljivog pića.

Nakon Prljavaca, večer je na glavnom stageu završena uz Letu Štuke i hitove ‘Šutiš’ i ‘Mjesto za dvoje’ koji su publiku ispratili do kasno u noć.
Na Hej! e-MOtion stageu večer je započela od 21h uz Fa11out i Igora HDP, a publika je ponovno plesala do jutra uz GRAMOPHONEDzIE, Kristijana Molnara i fenomenalan set Andreja Jelića čijim je nastupom završen ovogodišnji OPEN-AIR party elektronske glazbe na Mostar Summer Festu.
Uz obećanje organizatora da i za narednu godinu već pripremaju par velikih imena za line-up, no i neka neočekivana iznenađenja za publiku, sinoć smo se oprostili od još jednog izdanja Mostar Summer Festa, festivala fenomenalnog provoda i odlične energije.
Do narednog Festa, FEEL YR V:BE!

You must be logged in to post a comment Login