Mostar Summer Fest: Prva večer u znaku Let 3 i Urbana

Mostar Summer Fest: Prva večer u znaku Let 3, Tram 11, Urban&4, Nippepeople i Helem Nejse

Sinoć je u industrijskoj zoni grada Mostara počeo šesti po redu Mostar Summer Fest. Otvorivši svoja vrata već od 18 h, posjetitelji su ostali oduševljeni CHILL OUT zonom koja je ove godine uistinu izgledala poput malog gradića na obali u kojem smo uživali ispod festivalskih zastavica i lampica. Uz Žuja pub i Pipi Mostar Summer Fest Lounge osjećaj ljeta i ljetne zabave je odisao CHILL OUT zonom.
Iako je početak druženja započeo uz laganu ljetnu kišu, već od 20h, zabava je nastavljena pod vedrim mostarskim nebom ispred main stagea i Hej! e-MOtion stagea uz impozantan line-up kakav su najavljivali organizatori.
Festival je svojim prepoznatljivim, laganim jazz ritmovima otvorio sjajni, mladi bend iz Mostara Smooth Groove. Nakon njih smo pozdravili rock grupu Nešto između koja je bila odlična uvertira za nastup poznate sarajevske ekipe okupljene pod imenom Helem nejse. Ako je suditi prema reakcijama publike Helem nejse je jedan od bendova koji je svojim energičnim nastupom i humorističnim rimama obilježio sinoćnu večer, zajedno s legendarnim TRAM 11 koji je u sat i trideset minuta u jedan glas s publikom repao svoje najveće hitove u svom ekskluzivnom bh.nastupu. ‘Samo kod nas’ i ‘Kaj ima lima’ su odjekivali industrijskom zonom u nastupu kakav će se sigurno pamtiti.
Veliki aplauz publike je izazvala i Martina Martić koja se u pauzi između nastupa na svili spustila s krova main stagea uz plesnu točku koju je izvela viseći iznad publike na svilenim trakama.

 

Poseban doživljaj je bio i vidjeti nastup Inex cirkus teatra koji su uz fire show animirali posjetitelje tijekom večeri.
Vrisak publike je pratio dolazak jedinstvenog LET 3 koji su, prepoznatljivo kostimirani, s publikom stvorili fenomenalnu sinergiju koja je kulminirala uz hit ‘Ero s onog svijeta’.
Večer na glavnom stageu je nastavljena uz vidno raspoloženog Damira Urbana uz kojeg je poseban užitak bio slušati LIVE izvedbu hita ‘Mala truba’ kojeg je publika otpjevala i otplesala zajedno s njim i bendom.

Večer na glavnom stageu je do zore ispratio bend Bitipatibi, a dvojac o kojem će se u Mostaru još dugo pričati je zasigurno Nipplepeople koji su nastupom u svojim prepoznatljivim maskirnim odjelima oduševili publiku ispred Hej! e-MOtion stagea. Uz njihov performans, vrhunski zvuk i odlične svjetlosne efekte bio je to još jedan nastup koji će zasigurno obilježiti ovogodišnji Fest. Na Hej! e-MOtion stageu se plesalo već od 21h uz Alena Milivojevića i WØLT, dok su DJ Jock i Dejan Miličević publiku ostavili budnima i rasplesanima do zore zapečativši sinoćni fenomenalni open-air party elektronske glazbe na Mostar Summer Festu.
„Sinoć smo se izvrsno zabavili, Fest je uz dva stagea ovakve produkcije i ovogodišnju CHILL OUT zonu izgledao možda najbolje do sada. Večeras nema ni traga kiši i stižu nam Prljavci s nastupom kojim slave 40 godina karijere. Uz to očekujemo GRAMOPHONEDzIE na Hej! e-MOtion stageu. Bit će to sigurni smo, večer koja će se prepričavati još dugo zato se nadamo da ju nećete propustiti.“, kratko su prokomentirali organizatori.
Podsjećamo, Mostar Summer Fest počinje večeras od 18h uz Stoposto, prof.sterMa, Ischariotzcky, Bad copy, Letu štuke i Prljavo kazalište na glavnom stageu te DJ ekipu koja vas čeka na Hej! e-MOtion stageu: Fa11out, Igor HDP, Andrej Jelić, Kristijan Molnar i GRAMOPHONEDzIE. Točne satnice nastupa možete vidjeti na njihovoj službenoj web stranici www.mostarsummerfest.com, a ulaznice vas čekaju po cijeni od 16 KM na ulazu u Festival. Vidimo se i FEEL YR V:BE!

You must be logged in to post a comment Login