Zrinski: Košarkaška vatra u srijedu

Mostar – Pred košarkašima Zrinjskog u srijedu je jedna od važnijih utakmica ove sezone, kada dočekuju aktualnog prvaka momčad Igokee. 

“Najteži protivnik do sada, mada smo ih pobijedili u njihovoj dvorani ove godine. Čeka nas izuzetno teška utakmica, jedna od utakmica koju moramo pobijediti. Što se tiče naše igre kući, ja mislim da ćemo uz naš maksimalan angažman i energiju te uz podršku publike pokušati ostvariti pobjedu. Treba nam puno bolja igra nego što smo imali u zadnjoj utakmici, nadam se da ćemo biti koncentrirani svih 40 minuta te da neće biti propadanja kao u Sarajevu te da ćemo odigrati u tragu onih utakmica u ABA Ligi i BH Prvenstvu. Moramo biti svi na sto posto i svi koji dobiju šansu moraju opravdati to povjerenje. Vjerujem u momke i vjerujem u ovo što smo radili cijelo vrijeme i da ćemo nastojati pod svaku cijenu ići na glavu te ostvariti pobjedu.”

Pobjedom nad aktualnim prvakom Plemići bi izborili prednost domaćeg terena uoči polufinalne serije košarkaškog prvenstva BiH.

“Ekipa je full spremna i sigurno želi pobijediti jer svi znamo što ova utakmica nosi i kao što je rekao trener svi će dati 100% od sebe da bi pobijedili ovu utakmicu. Ja bi ovim putem pozvao navijače jer momčad poput Igokee ne možemo bez šestog igrača dobiti i mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo ovu utakmicu.”

Ove srijede od 19 sati napunimo dvoranu te svojim navijanjem povedimo Zrinjski do pobjede.

You must be logged in to post a comment Login