Čapljina: festival za djecu “FutureA”

Čapljina će 29.5. 2018. na Trgu kralja Tomislava ugostiti putujući festival za djecu “FutureA”

 

Općina Čapljina će 29.5. 2018. na Trgu kralja Tomislava ugostiti putujući festival za djecu “FutureA” u organizaciji fondacije “Out of Area”. Ovom prilikom Općina Čapljina poziva sve škole Hercegovačko-neretvanske županije i svu djecu na Futurea Festival.

Festival FutureA će tijekom 2018. godine posjetiti četiri grada u Bosni i Hercegovini te ponuditi djeci četiri različite radionice: kazalište, ples, igre spretnosti i kreativne igre. Nadamo se kako će što više djece moći uživati u festivalu  koji je osmišljen samo za njih, uz novi koncept putujućeg festivala! Djeci će uz njihovu pratnju na usluzi biti 40 čapljinskih i 160 nizozemskih volontera.

Budući da je ulaz slobodan, sva djeca mogu sudjelovati bez obzira na pozadinu i mogućnosti. Djeca i njihove obitelji mogu zajedno zaboraviti svakodnevne probleme i uživati ​​u igri, stvaranju, kretanju i zabavi na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

FutureA Festival će početi  u 13:30 sati i završiti će u 16:30 sati. Bit će mnogo glazbe i plesa, a na svakom kutu biti će postavljeni zabavni šatori i tobogani za dječju igru i zabavu. Središnja točka događati će se na ogromnoj pozornici na kojoj će se održavati predstave tijekom cijelog dana, poput klonova, plesa i mađioničara, ali i nastup Čapljinskih mažoretkinja.

Svako dijete je dobrodošlo i unaprijed im se radujemo u Čapljini 29.5.2018.!   Na kraju dana, želimo da svako dijete ima glavu punu lijepih iskustava i uspomena.

You must be logged in to post a comment Login