WhatsApp prestaje podržavati neke modele mobilnih uređaja

Ako koristite WhatsApp aplikaciju za chat u svakodnevnoj komunikaciji, trebali biste znati da se do kraja godine mijenjaju neke od postavki.

whatsss

Naime, nakon sedam godina postojanja aplikacija više neće biti dostupna na određenim starijim modelima mobilnih uređaja među kojima su i svi modeli Blackberry telefona, neki modeli iz Nokije (Nokia S40 i Nokia Symbian S60), ali i uređaji koji koriste Android 2.1, Android 2.2 te Windows Phone 7.1 operativne sustave.

“Jedva čekamo naših sljedećih 7 godina, želimo se fokusirati na mobilne platforme koje koristi najveći broj korisnika. Zato ćemo do kraja 2016. godine prestati podržavati određene mobilne platforme. I dok je većina njih bila važan dio naše priče, one sada ne nude ono što nam je potrebno da proširimo mogućnosti naše aplikacije u budućnosti. Ovo je bila teška odluka, ali ispravna jer želimo da pružimo ljudima bolje načine da ostanu u kontaktu s voljenima. Ako koristite neki od starijih uređaja, preporučujemo vam da nadogradite novu verziju”, poručili su iz kompanije na službenom blogu.

WhatsApp je nedavno potvrdio da ima više od milijardu korisnika, što ovu aplikaciju čini najpopularnijom na svijetu.

Photo: whatsupp official site

 

You must be logged in to post a comment Login