U ZAGREBU POSTAVLJENA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA ELEKTROPRIVREDE HZHB

Zagreb – Izložba fotografija koja je nastala u okviru programa obilježavanja 20 godina uspješnoga rada JP Elektroprivreda HZ HB, nakon što je kroz proteklu godinu i pol bila predstavljena u desetak gradova i općina BiH, u četvrtak 22. svibnja 2014. godine postavljena je i svečano otvorena u Zagrebu.
Ovaj kulturni događaj nastavak je vrlo dobre dugogodišnje suradnje s Hrvatskom elektroprivredom, budući da je izložba smještena u njihovim prostorijama, gdje su se okupili brojni gosti iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
„Počašćeni smo što smo u mogućnosti biti domaćini ove izložbe. Naše su se dvije elektroprivrede u bliskoj nam povijesti suočavale sa sličnim izazovima, obje s ciljem da uvijek, pa i u najtežim okolnostima budu pouzdan oslonac gospodarskom okružju u kojem posluju. Želim ovom prigodom poručiti da smo kao tvrtka koja je već prošla značajan put u primjeni pravila Europske unije i otvaranju tržišta, spremni to svoje iskustvo podijeliti s kolegama iz Mostara”, poručio je Tomislav Šerić, predsjednik Uprave HEP-a potvrđujući dobru dugogodišnju suradnju dviju elektroprivreda.
U pozdravnom obraćanju gradonačelnik Zagreba Milan Bandić kazao je kako ga raduje dolazak ove izložbe u Zagreb, te je čestitao Upravi Elektroprivrede HZHB na realizaciji iznimno zanimljive i korisne ideje.
„ Naša temeljna namjera je da i na ovaj način – putem fotografija pokažemo i predstavimo široj javnosti naše kapacitete i djelatnosti, zanimljivosti iz svakodnevnoga rada, okruženje u kojemu djelujemo, radnike na terenu i druge motive.
Ona što s ponosom uvijek naglašavamo, činjenica je kako je većina fotografija iz našega arhiva, a nastajale su kroz dugi niz proteklih godina rada“ kazao je generalni direktor Elektroprivrede HZHB Nikola Krešić obraćajući se gostima.
Krešić je istaknuo i da su autori fotografija uposlenici Elektroprivrede HZ HB, stoga one imaju posebnu važnost, kao i zbog činjenice da su neke od njih djelo naših suradnika i poslovnih partnera fotografirane za vrijeme realizacije različitih projekata.
Izložbu su fotografija zajednički otvorili generalni direktor Elektroprivrede HZ HB Nikola Krešić, predsjednik Uprave HEP-a Tomislav Šerić i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

You must be logged in to post a comment Login