Plesni spektakl u Mostaru

Mostar će u subotu, 12. marta, biti domaćin takmičenju u modernim plesovima “ProDance Challenge” na kojem se očekuje oko 1200 plesača iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja.

Organizator tog takmičenja je Plesni centar ProDance iz Mostara, a takmičenje će se održati u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu, s početkom u 9 sati.

“Ponosne smo na djecu našeg kluba, na njihovu predanost i njihove roditelje, bez kojih zaista ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Mislimo  da je veliki uspjeh za nas šestu godinu za redom dovesti toliki broj djece u Mostar. Odgovornost i predanost radu je jako bitna u organizaciji ProDance Challengea, nadamo se da ćemo i ove godine opravdati očekivanja naših dragih gostiju”, kazala je voditeljica Valerija Nikić, predstavnica Plesnog centra ProDance.

Svoje plesne vještine takmičari će pokazati u kategorijama plesova acrobatic/gimnastics, bachata, belly dance/oriental, break dance, character/ethnic/folk, cheerleaders, pom pom, classic ballet, disco dance, electric, fitness, zumba, freestyle, hip – hop, jazz dance, latin, latin show, mažoret, merengue, moderni balet, open, production, salsa, show dance, standard, standard show, street show, street dance, twirling, i to u svim starosnim kategorijama.

Photo: Federalna.ba

You must be logged in to post a comment Login