Legendarni Gunsi se ponovno okupili i idu na veliku turneju?

Frontman grupe Gun’s N Roses, Axl Rose, potvrdio je da će ponovno okupljeni bend, ići na veliku svjetsku turneju, Slash i Axl Rose prošle su godine okončali svađe koje su potrajale čak dvadeset godina.

Frontman grupe Gun’s N Roses, Axl Rose , potvrdio je da će ponovno okupljeni bend,ići na veliku svjetsku turneju . Naime, kao što smo javljali, Gunsi će u poznatom sastavu Rose, Slash, Duff i Mc Kagan, prvi puta nakon 1993., uskoro svirati na američkom Coachella festivalu, a čini se da je to samo početak velikog povratka.

Naime, obožavatelj Gunsa , Mark Guglielmo, sreo je Axl Rosea na ulazu u hotel u Atlanti i poželio mu sreću na povratničkom koncertu. Axl je, međutim, odgovorio:‘Hvala ti, ali znaš, radit ćemo cijelu turneju. ’ Mark je fotogafiju i tekst odmah objavio na Instagramu, što možete vidjeti, uz opasku da mu se Rose činio jako čvrstim i mišićavim, kao da svakodnevno ide u teretanu.

Slash i Axl Rose prošle su godine okončali svađe koje su potrajale čak dvadeset godina. Naravno, još se uvijek čeka službena potvrda svjetske turneje.

 

Photo: Mark Guglielmo Instagram

 

You must be logged in to post a comment Login