Igrač Barcelone pomaže NK Radnik

NK Radnik ove sezone predstavlja jedno od najvećih iznenađenja. Bijeljinski tim pod palicom Slavka Petrovića igra sjajno i bori se za ulazak u Europu, a za to velike zasluge pripadaju i  predsjedniku Mladenu Krstajiću koji je na čelo Radnika stigao u iznimno teškoj situaciji.
raketa

Da ni danas nije “bajno” najbolje pokazuje i ručni semafor na stadionu koji je postao hit na internetu. Vrijedni dječaci za vrijeme svake domaće utakmice su primorani ručno mijenjati rezultatske promjene, a nesvakidašnji slučaj iz 21. vijeka je došao i do Rakitića s kojim je Krstajić dijelio svlačionicu u Schalkeu.

Zahvaljujući hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću improvizirani semafor Radnika iz Bijeljine uskoro će biti zamijenjen novim i modernijim.

Zvijezda Barcelone je tako odlučila izdvojiti vlastiti novac za novi semafor koji će ispunjavati sve europske standarde, a to nam je potvrdio i sam Krstajić.

“Tačno je. Maloprije smo razgovarali, ali u narednim danima će biti poznato više informacija”, kazao je predsjednik FK Radnik u izjavi za SportSport.ba.  Krstajić i Rakitić su u prošlosti doživjeli mnogo toga za vrijeme nastupanja u Gelsenkirchenu. Jedne prilike su čak i privremeno izbačeni iz momčadi, a u nekoliko navrata Krstajić je isticao da mu je Rakitić kao mlađi brat.

Photo Nk Radnik

 

You must be logged in to post a comment Login