Ženski rukomet se vraća u Široki

Nakon mnogo godina Široki Brijeg  ponovno ima ženski rukometni klub. To je sigurno odlična vijest kako za grad Široki Brijeg tako i za sve ljubiteljice rukometa.

Već na prvom treningu odaziv je bio velik. Na treningu je sudjelovalo preko 20 djevojaka,a očekuje se da će broj članova biti puno veći uskoro.

”Zbog dosta upita upućenih našem klubu, odlučili smo pokušati oformiti i izvršiti upis u žensku rukometnu sekciju. Tako da se za početak mogu upisati djevojčice i djevojke bez obzira na uzrast”, izjavio je ztrener i direktor HRK Široki Mihovil Bilać.

Podsjećamo, u sklopu HRK Široki, djelovao je i Hrvatski ženski rukometni klub Široki koji je nekoliko sezona sudjelovao u 1. ligi Herceg-Bosne te nastupao na mnogobrojnim turnirima u BiH i Hrvatskoj. Najveći uspjeh ženskog kluba je bilo 1. mjesto na međunarodnom turniru ”Ne zaboravimo Vukovar” koji se održavao u Imotskom 2007. godine kojeg je tada Široki osvojio i u muškoj konkurenciji. Na žalost financijski problemi su učinili svoje i klub je se morao ugasiti.

Sve cure koje se žele pridružiti klubu mogu to učiniti na kontakt broju  063/286-636 (Mihovil Bilać) ili na email: miko.bili85@gmail.com.

Službena facebook stranica HRK Široki

https://www.facebook.com/hrksiroki/?fref=ts

Photo: HRK Široki

You must be logged in to post a comment Login