Uskoro Prva međunarodna studentska konferencija SKEI 2016

Sve je spremno za održavanje Prve međunarodne studentske konferencije ekonomije i informatike u BiH- SKEI 2016.

“Za ovu Međunarodnu studentsku konferenciju, koju organiziraju Fakultet poslovne ekonomije i Fakultet informacijskih tehnologija Sveučilišta “VITEZ”, iznimno je veliko interesiranje studenata koji će predstaviti svoja rješenja i radove javnosti, te sudjelovati u razmjeni znanja i networkingu, kao i onih koji će nastaviti akademsku karijeru pripremajući se na ovaj način za naučno-istraživački rad.

Od dospjelih više od 60 radova iz Hrvatske, Srbije i cijele BiH, nakon recenzije su prihvaćena 63 rada i to: 15 radova iz informatike, 4 rada iz poslovnog prava, 1 rad iz oblasti liderstva u zdravstvu te 43 rada iz ekonomije ( Poduzetništvo, Menadžment, Marketing, Financije, Računovodstvo i revizija)

Radovi, prema stupnju studija, su: 29 radova dodiplomskog nivoa, od kojih je većina studenata autora trenutno na magistarskom studiju; 1 rad studenata koji je stekao stupanj doktora nauka, i 33 rada magistara, od kojih je 21 student doktorand. Kazala je prodekanse FPE, doc.dr. Jamila Jaganjac, glavna programska koordinatorica konferencije.

Također, treba spomenuti i kako su partnerske visokoobrazovne ustanove SKEI 2016, Veleučilište Baltazar iz Zaprešića i Visoka škola modernog biznisa iz Beograda, a uz studente ekonomije, informatike i prava sa Sveučilišta “VITEZ” u radu konferencije sudjelovat će i studenti Ekonomskog fakulteta iz Sarajeva, Ekonomskog fakulteta Tuzle, Ekonomskog fakulteta Banja luka i Elektrotehničkog fakulteta iz Sarajeva

Programski dio konferencije održat će se 07.05.2015 godine (Subota), u Franšiznom centru u Vitezu sa početkom u 10 sati. U nedjelju, 08.05.2016 godine., planirano je druženje domaćina i gostiju na Vlašiću.

Važno je naglasiti i kako je, na prijedlog kantonalnog Ministarstva privrede, organizaciju i održavanje SKEI 2016 i financijski podržava Vlada SBK/KSB.

Photo: SKEI

 

 

You must be logged in to post a comment Login