Tomislav Bralić i klapa Intrade u Međugorju

Omiljeni su Zadrani poznati po svojim emocijama, šarmu, toplini kojom zrače, duhovitosti i karizmi. Gdje god da se pojave – bilo u domovini, susjedstvu, na drugim kontinentima, uvijek izazovu izvrsne reakcije, a publika im se redovito vraća. Uspijevaju u tome već godinama, a to će i dalje neumorno činiti, svoju sreću prenositi na publiku i biti glazbeni vjetar u leđa.


Tomislav Bralić i Klapa Intrade 
već su započeli s pripremama za koncert u Amfiteatru Herceg Etno sela kraj Međugorja koji će se održati 29. srpnja 2021. s početkom u 21 sat.

Emotivnost i sjajna atmosfera neki su od glavnih epiteta koji su uvijek povezani s njihovim nastupima. Zato smo uvjerenja da će svi, koji će uspjeti doći do karte, pamtiti ovaj koncert još dugo.

Osigurajte svoje ulaznice, koje su od danas u prodaji putem susatava kupikartu.ba; na recepciji Herceg Etno sela te na info pultu Mepas Mall-a.

Iza njih je pregršt hitova, prekooceanskih turneja, humanitarnih koncerata. Svoju uspješnu plovidbu estradnim nebom odlučili su prepričati u knjizi, koja, kako kaže Tomislav, samo što nije ugledala svjetlo dana.

Pred slavljenicima je ovog ljeta mnogo nastupa na brojnim lokacijama. Ponosni su i sretni što svoj veliki rođendan mogu napokon proslaviti obljetničkim koncertima i tako ispuniti obećanje svojoj vjernoj publici da će rođendan slaviti zajedno, uz svoje najpoznatije hitove i neizostavnu dobru energiju.

Do koncerta uživajte u njihovim spotovima na  YouTube kanalu i budite u niskom startu jer nam srpanj već kuca na vrata!

You must be logged in to post a comment Login