Svaka čast: Darivanje krvi

JOŠ JEDNA USPJEŠNA AKCIJA DARIVANJA KRVI UPOSLENIKA ELEKTROPRIVREDE HZHB
U suradnji s Odjelom transfuziologije SKB Mostar, u motelu HE Rama na Mluši, Udruga dobrovoljnih darivatelja Elektroprivrede HZ HB 18. lipnja 2015 godine, organizirala još jednu akciju darivanja krvi uposlenika ovoga poduzeća.

Prikupljeno je novih 48 doza krvi koje će svakako biti od velike pomoći mostarskoj bolnici, a koja zbog sve manjega broja darivatelja ima problema u redovitom zbrinjavanju bolesnika u potrebi.
Današnjoj akciji odazvalo 55 darivatelja, od toga 6 u Mostaru koji nisu mogli putovati. Bio je veliki broj darivatelja i zadovoljni smo jer je Ramsko jezero mjesto i druženja i međusobnog upoznavanja. Sljedeća akcija planirana je u listopadu ove godine, istaknuo je predsjednik Udruge, mr.sc. Ivan Miletić.
Osim redovitim godišnjim, uposlenici – darivatelji odazivaju se i akcijama koje se organiziraju u drugim gradovima, ali i na pojedinačne pozive kad se za njih ukaže potreba.
Treba naglasiti kako Uprava JP Elektroprivreda HZHB sve vrijeme aktivno podupire organizaciju akcija, što umnogome olakšava rad Udruzi i veliki je poticaj darivateljima da nastave činiti dobra djela.

You must be logged in to post a comment Login