Samsung predstavlja novu zvijer na tržištu

Danas počinje Mobile World Congress u Barceloni, a već ove nedjelje Samsung i LG predstavit će svoje nove top modele pametnih telefona Galaxy S7 (Edge) i LG G5.

samsung-galaxy-note-6_53517378 samsung

S obzirom na brojne glasine, poznata nam je većina opcija koje će ovi telefoni imati, a krajem prošlog tjedna mrežom su već počele kružiti informacije o još jednom top modelu smartphonea kojeg će Samsung predstaviti u drugoj polovini godine. Riječ je o novom mobilnom uređaju iz Galaxy Note serije, čije predstavljanje očekujemo tek tijekom kolovoza ili početkom rujna.Samsungov Galaxy Note 6 imat će čak 6GB RAM-a

Ako su ove glasine koje su prenijeli na stranici Digital Trends točne, Note 6 mogao bi imati malo veći ekran u odnosu na prethodni model, te bi njegova dijagonala trebala iznositi 5,8 inča, uz rezoluciju od 1,440 x 2,560 piksela.

Očekuje se i poboljšana kamera rezolucije 12 MP s optičkom stabilizacijom slike, a telefon bi trebao biti dostupan u dvije verzije – sa 64 GB memorije i sa 128 GB memorije, no nije poznato hoće li ovaj uređaj imati i dodatni utor za memorijske kartice.

Trenutno nema informacija niti o procesoru na kojem će Note 6 raditi, no velika novost je da će imati čak 6 GB memorije što, uz odličan procesor, garantira veliku brzinu u radu.

Do službenog predstavljanja ovog uređaja vjerovatno će proći još oko pola godine, no već prema ovim prvim glasinama jasno je kako će Note 6 biti mobilna zvijer s kojom će Samsung opasno konkurirati Appleovom iPhoneu 7 Plus, koji će Cook i ekipa predstaviti početkom rujna i koji će, kao i dosadašnji Appleovi tableti, imati ekran dijagonale 5,5 inča.

Photo: Samsung.com

You must be logged in to post a comment Login