Okoliš: Hutovo Blato ujedinilo i političare

seminar_darija_glibicČapljina – U organizaciji udruge ‘Dole’ danas je na Hutovu Blatu održan seminar ‘Primjena sustava kvalitete i promocije u parku prirode’.

Kroz razne teme, moglo se čuti dosta korisnih planova kako očuvati okolinu, promovirati je u turističke svrhe i na kraju kako jedan park prirode može biti samoodrživ i profitabilan kao što je slučaj u svijetu.

Izlagači su posebno upozoravali da potencijali svih parkova prirode u BiH stoje neiskorišteni.

 

seminar_darija_glibicSeminaru su nazočili uposleni Parka prirode Hutovo Blato, djeca iz osnovne škole iz Mostara, studenti sa faulteta Prirodnosovno – matematičkh i odgojnih znanosti, smjer Turizam i zaštita okoliša i sa smjera Ekologija, stručnjaci iz oblasti sustava kvalitete, menadžeri okoliša, dipl. oec. Julijana Mikulić Jurković, brand menadžerica, Zoran Mateljak, projekt menadžer WWF-a, Elma Karović, dipl. ing. šumastva, menadžerica za upravljanje okolinom i auditor, Darija Glibić, menadžerica kvalitete, Zineta Ćemerlić, prof. EOQ menadžerica i auditor kvalitete, Interquality d.o.o. Sarajevo, prof. dr. Nenad Brkić, profesor na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Sarajevu, Katedra za marketing, Marinko Dalmatin, dipl. biolog, Vanja Gavran, direktor korporativnih komunikacija HT Eronet i Melisa Tolja, ekspertica digitalnih komunikacija.

rijeka_krupaPosjetitelji su mogli pogledati izvrtan kratki kolorični dokmentarac o Hutovu Blatu autora Tomislava Topića i Julijane Mikulić Jurković.

 

Posebno je zanimljivo što su se na današnjem seminaru udruge ‘Dole’ pojavili dužnosnici iz svih političkih partija, ujedninjeni u temi očuvanja našeg okoliša.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply