Klub poslovnih žena i ove godine je održao susret u Čapljini

Suradnja između grada Čapljina i Dun&Bredstreet kompanije bila je osnova za novi poslovni susret žena Hercegovine danas u Čapljini. Preko osamdeset poslovnih žena nazočilo je poslovnim prezentacijama i umrežavanju.
Gradonačelnik Čapljine dr Smiljan Vidić pozdravio je nazočne i otvorio susret riječima: Željeli smo zajedno s Dun&Bradstreet ponovno organizirati poslovni susret za žene jer je prvi urodio novim umrežavanjem i jačim aktivnostima za razvoj poduzetništva i ostvarenju strategije razvitka grada Čapljine i naše regije. Danas su ovdje žene iz svih dijelova Hercegovine od predstavnica financijskih institucija, obrta, velikih i malih poduzeća, menadžerica, odvjetnica… Grad Čapljina stoji na raspolaganju za stvaranje novih poslovnih prilika za žene koje su pokrenule svoj posao, uposlile sebe I druge i žele napredovati na tržištu. Željeli smo vam omogućiti nova poslovna poznanstva i tu smo danas kako bi se ne samo upoznale nego i postale partneri, klijentice, kupci. „
Nadalje je istaknuo kako Gradska uprava i sve gradske službe stoje na raspolaganju te će Čapljina i dalje podržavati ženeu poslovnim idejama i realizaciji.
Bitno je svako radno mjesto a vama se može samo čestitati na hrabrosti, istrajnosti i poslovnosti te učiniti sve kako bi se radni uvjeti žena u biznisu poboljšali.
Druženja Kluba visokih peta u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim izazovima u poslovnom okruženju.
Družimo se s istim ciljem – kreirati mjesto koje nudi značajne informacije i kontakte u atmosferi koja motivira bh. poslovne žene da budu aktivnije i samosvjesnije.
Uz nezaobilazno umrežavanja po principu Speed Networkinga, žene su razmjenile interesantne poslovne priče, nova poznanstva i poklone.

You must be logged in to post a comment Login