NAŠA TV polako i sigurno osvaja medijski prostor

Mostar – Prošlo je tek nekoliko dana od početka emitiranja programa Naše tv, rekacije su dobre i za samu tv a i za gledatelje. U vrijeme kada se gase televizije, osnovati jednu pa i malu tv kuću je hrabra i ekonomski vrlo rizična odluka. No Naša tv se gleda, preko Home tv-a i Telemacha.
Gledatelji reagiraju pozitivno. Konačno da imamo Čapljinu i Tomislavgrad na vremenskoj prognozi. Ama i ovaj intermezzo hercegovačke ljepote da se stalno pušta i to je nešto – neke su od reakcija.

Specijalzirane emisije poput Poslovnog kompasa su pun  pogodak. Urednik te emisije Miljenko Buhač ugostio je lidere 3 razvojne agencije koji su motivirali gledatelje tj. gospodarstvenike da prave projekte, da traže financije tj da uposle nove. Hloverka za pola sata sa gostima pretresla teme što bh mediji nisu u godinu dana.

Možda raspored programa Naše tv još nije na nivou, ali večernji prime time termini popunjeni su dobrim emisijama, dnevnikom i drugim.

Osnivači i vlasnici Naše tv sigurno očekuju da televizija bude i profitabilna, naime naša tv je u vlasništvu 55 jakih tvrtki i fizičkih osoba, većina dioničara želi da televizija bude za svakoga, na jasnom hrvatskom jeziku, i većina vlasnika Naše tv će svoje marketinške kampanje usmjeriti na Našu tv.

 

Gledatelji u Hercegovini respektiraju Federalnu TV i BHT, međutim, čini se da sada 2016. godine ljudi žele nešto više. Više lokalnih tema, više kolažnih i informativnih blokova baš iz hercegovačke regije.

nasa_tv_mostar_logo

Jasno bistra HD slika, ugodno balansiran ton, (male kritike idu na svjetlo u studiju, tamno je, i na make up), Naša tv ušla je u domove. Kako kažu iz Naše tv, bit ćemo objektivni, svoji i profesionalni.

https://www.facebook.com/Naša-TV-1671618153085816

 

You must be logged in to post a comment Login