Fojnica: Nove prostorije EP HZHB

OTVORENE NOVE PROSTORIJE POSLOVNICE U FOJNICI
Generalni direktor Elektroprivrede HZHB dd Mostar Nikola Krešić i načelnik općine Fojnica Salkan Merdžanić jučer su svečano otvorili novu zgradu Poslovnice Elektro Fojnica koja je izgrađena za potrebe distribucijske djelatnosti kao i opskrbe 800 kupaca električne energije koliko ih trenutačno ima na području ove općine.

Na prigodnoj svečanosti otvorenja načelnik Fojnice je kazao da ga raduje svaka nova investicija, odnosno ulaganje na prostoru općine kao što je i ova zgrada Poslovnice, te je pozvao na nastavak poslovne suradnje.

Rukovoditelj distribucijskoga područja Centar Elektroprivrede HZHB Ivo Tadić okupljene je upoznao i s drugim distribucijskim investicijama kojih je samo u protekloj godini bilo u vrijednosti od 800 000 KM. Posebno je naglasio napredovanje na realizaciji projekta izgradnje novoga 110 kV dalekovoda u duljini od 30 km, koji se izvodi zajednički s Elektroprivredom BiH.

Generalni direktor Elektroprivrede HZHB Nikola Krešić obećao je nastavak ulaganja u sve segmente djelovanja poduzeća na području distribucijskoga i opskrbnoga područja Centar, pri tome nikako ne zapostavljajući osiguranje kvalitetnijih uvjeta za rad uposlenicima i pružanje usluga kupcima električne energije. „Tomu će zasigurno pridonijeti i novoizgrađena Poslovnica čija je izgradnja zajedno s kupnjom zemljišta i uredskim namještajem koštala 216.532 KM“, zaključio je direktor Krešić.

Prigodom blagoslova novih poslovnih prostorija fojnički gvardijan fra Nikica Vujica uputio je i zahvalnost Upravi Elektroprivrede HZHB na potpori njihovim projektima, kao i posjeti samostanu koja je upriličena dan ranije.

You must be logged in to post a comment Login