ELEKTROPRIVREDA HZHB OPET MEDJU 100 NAJVEĆIH U BIH

Sarajevo – Mostar – Izbor 100 najvećih kompanija u BiH ove godine realizirale su Poslovne novine Sarajevo u suradnji s Vanjskotrgovinskom komorom BiH (VTK BiH), u čijim prostorijama je 1. srpnja 2015. godine i održana 28. dodjela priznanja kompanijama koje su u prošloj godini ostvarile najbolje rezultate.

Dodjeli priznanja najuspješnijim kompanijama prethodila je panel diskusija o temi “100 najvećih u BiH u svjetlu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju BiH Evropskoj zajednici“.

Kao i ranijih godina velike, srednje i male kompanije rangirane su po ukupnom prihodu, izvozu i neto dobiti u 2014. godini, a rang -liste objavljene su u specijalnom izdanju Poslovnih novina “100 najvećih.
I ove godine JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar nalazi se među 100 najvećih. Tako je u kategoriji ostvarenih ukupnih prihoda na 14. mjestu.
Na svečanosti dodjele priznanja i panel diskusiji naše poduzeće predstavljali su izvršna direktorica za Ekonomskih poslova Ivana Bunoza, izvršni direktor za Pravne poslove Mate Pavković i izvršni direktor za Razvoj Milan Lovrić.

Organizatori svečanosti upriličili su i predstavljanje znaka/pečata 100 najvećih u BiH koji će ubuduće kompanije moći službeno koristiti na svojim memorandumima, materijalima, mrežnim stranicama, dokumentima i slično, kao referenciju da su se našle rangirane među 100 najvećih u BiH javlja Sektor za odnose s javnošću.

You must be logged in to post a comment Login