Besplatni pregledi i konzultacije

Bahceci centar za ginekologiju, neplodnost i vantjelesnu oplodnju

DSC_5462Povodom otvaranja nove klinike stručni tim Bahceci centra će u naredne dvije sedmice pružati besplatne konsultacije i preglede za parove, a u sklopu projekta „Gdje život počinje“ koji je Centar pokrenuo krajem prošle godine.

U sklopu projekta „Gdje život počinje“ doktori Bahceci centra za ginekologiju, neplodnost i vantjelesnu oplodnju će u periodu od 03.-16. juna 2015. pružati besplatne konsultacije i preglede za sve parove koji se suočavaju s problemom bračne neplodnosti.

Klinika u centru Sarajeva

DSC_5501Bahceci centar za ginekologiju, neplodnost i vantjelesnu oplodnju 29.maja  je otvorio vrata nove klinike u centru Sarajeva. Tim povodom u Centru je upriličeno druženje s Bahcci bebama i roditeljima, te predstavnicima medija.

Kako se procjenjuje da se 15 – 17 % parova suočavaju s problemom bračne neplodnosti, Irfan Lazović, izvršni direktor Bahceci centra istakao je kako će povećanjem kapaciteta biti u mogućnosti pacijentima pružiti još kvalitetniju uslugu.

“Postoje razni uzroci muške i ženske neplodnosti, no od najvećeg značaja je pravovremeno dijagnosticiranje i liječenje, a parovi sada imaju idealne uslove za liječenje u našem Centru“, dodaje Lazović.

Povodom otvaranja nove klinike stručni tim Bahceci centra će u naredne dvije sedmice pružati besplatne konsultacije i preglede za parove, a u sklopu projekta „Gdje život počinje“ koji je Centar pokrenuo krajem prošle godine.

„Naš cilj je da podignemo svijest građana o problemu bračne neplodnosti i mogućnostima njenog liječenja. U protekle tri godine pomogli smo rođenju preko 200 zdravih beba, a izuzetno smo ponosni i na rezultate koje smo postigli u sklopu projekta „Gdje život počinje“jer za ovaj kratak period nekoliko parova očekuje prinove, ističe prof.dr.Umit Goktolga, medicinski direktor Bahceci centra.

Stručni tim Bahceci centra je u proteklih šest mjeseci u sklopu projekta „Gdje život počinje“ posjetio sve veće gradove BiH, te će i dalje nastaviti pružati besplatne usluge svim zainteresovanim parovima.

DS /Enter.ba

You must be logged in to post a comment Login