Zeba: Favoriti smo protiv Sarajeva

Danas je u Vogošći objavljen ždrijeb parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine, a voljom ždrijeba odlučeno je da koplja na terenu ukrste Sarajevo i Sloboda. Obje ekipe imaju visoke ambicije u najmasovnijem takmičenju u našoj zemlji, a ovaj duel  je prokomentarisao i najbolji igrač trenutnog lidera premijerligaške karavane, Zajko Zeba.

“Bit će to pravi derbi, očekujem dvije neizvjesne utakmice, a naš cilj je otići do kraja. Dobro se poznajemo, tajni nekih nema i siguran sam da će u ovom dvomeču najviše profitirati publika”, istakao je Zeba.

“Mislim da se Sarajevo nije nešto pretjerano pojačalo i da imamo realne šanse za prolaz u polufinale. Biće nam potreba podrška publike. Na dobrom smo putu, dobro igramo tokom cijele sezone, ali još uvijek nismo ništa napravilli. Najmanje što želimo je igrati u Evropi, a s obzirom da smo dobro radili na priprema barem jedan trofej nije nerealna ambicija”, dodao je Zeba.

U posljednje vrijeme mnogo se špekuliše o odlasku Zebe iz Slobode, pa smo sjajnog veznjaka zamolili da nam prokomentariše te špekulacije.

“U subotu se vraćamo iz Turske, a pričama o odlasku se ne zamaram uopšte”, kratko je istakao Zeba.

You must be logged in to post a comment Login