Završena četvrta PR Arena za studente regije: Studenti stekli nova znanja i prijateljstva

Danas je u sarajevskom Hotelu Hollywood završila četvrta po redu Balkans Student Public Relations Conference PR ARENA koja je okupila više od 150 studenata iz 5 zemalja iz okruženja , te još jednom ispunila očekivanja organizatora iz Apriori komunikacija. Studenti su oduševljeni predavanjima koja im je priredila četvrta PR Arena International, omogućivši praktične poglede i predavanja 8 iskusnih praktičara iz područja digitalnnih komunikacija, kulture, javne uprave, duhanske industrije, telekomunikacija i područja upravljanja reputacijom. 

Znanje i vještine čine svakog studenta konkurentnim na tržištu rada i uspješnim u karijeri. Iako je i ove godine najmanje prijavljenih studenata bilo iz Sarajeva, sretnih lica, puni praktičnih primjera i saznanja vi se vraćate svojim kućama. PR Arena- Balkans Student Public Relations Conference korača u nove izazove i Organizacijski odbor je odlučio na svojoj sjednici ovdje u Sarajevu kako će se ubuduće u Sarajevu konferencija održavati svako druge godine a sljedeća PR Arena biti će održana u Beogradu – izjavio je idejni začetnik PR ARENE, Danijel Koletić, prilikom zatvaranja konferencije.

Svi sudionici su nakon odslušanih predavanja dobili certifikate o sudjelovanju, ali ono najvrednije što će ponijeti sa sobom jeste znanje i prijateljstva koja će im zasigurno pomoći u nastavku učenja o upravljanju komunikacijama, ali i njihovim budućim karijerama.  Svi zainteresirani mogu pronaći više informacija na službenoj FB stranici.

You must be logged in to post a comment Login