Završen ovogodišnji mostarski sajam gospodarstva

DOBITNICI PRIZNANJA ZA NAJUSPJEŠNIJI NASTUP NA 22. MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA – MOSTAR 2019.
Na 22. međunarodnom sajmu gospodarstva – Mostar 2019., dodijeljena su priznanja za najuspješniji nastup izlagača na ovogodišnjem sajmu. Po izboru stručno – ocjenjivačkog suda Mostarskog sajma, najuspješniji izlagači na sajmu bili su:

 1. TEM Mandeks d.o.o., Široki Brijeg
 2. Končar elektroindustrija d.d., Zagreb
 3. M-tel a.d., Banja Luka
 4. Hercegovačka pivovara d.o.o., Mostar
 5. Lager d.o.o., Posušje
 6. Podravka d.d., Koprivnica
 7. Zapadno- hercegovačka županija
 8. Ministarstvo gospodarstva HNŽ (za inicijativu Bacar)
 9. Guangzhou Movie Power Technology co.,ltd
 10. China Railway

Posebna priznanja i zahvalnice za promociju gospodarstva i doprinos organizaciji 22. međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2019. dobili su: 1. Udruženje poslodavaca Brčko Distrikta BiH – za promociju domaćeg gospodarstva na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru.
 2. Županija Posavska – za promociju domaćeg gospodarstva na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva i organizaciju tradicionalnog nastupa gospodarstvenika Posavine
 3. Srednjo-bosanska županija – za promociju domaćeg gospodarstva na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2019. 1. Privredna komora Srbije – za uspješni kolektivni nastup izlagača iz Repuilike Srbije na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2019.
 2. Privredna komora Republike Srpske – za uspješni kolektivni nastup izlagača iz Republike Srpske na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2019.
 3. Privredna komora Crne Gore – za uspješni kolektivni nastup izlagača iz Crne Gore na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2019.
 4. CCPIT – za uspješni kolektivni nastup izalgača iz NR Kine kao Zemlje partnera na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2019.

vrelo Sajam gospodarstva 2019 Mostar ©You must be logged in to post a comment Login