Sastanak: HEP i Elektroprivreda HZHB

hep_ep_hzhbŠerić, predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede (HEP) i član Uprave HEP-a Ivan Matasić iz Zagreba boravili su danas u sjedištu JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar u Mostaru.

Na radnome sastanku s generalnim direktorom Elektroprivrede HZHB Nikolom Krešićem i Ivanom Bunozom, izvršnom direktoricom za ekonomske poslove, razgovaralo se o aktualnom stanju vezanom za poslovanje dvaju poduzeća, tržištu električne energije, budućim planovima i mogućim aspektima poslovne suradnje u predstojećem razdoblju.

U iscrpnoj diskusiji i detaljnom informiranju o poslovnim rezultatima, strateškim investicijama, problematici s kojom se u radu susreću i drugim temama, predstavnike HEP-a zanimale su i aktualne prilike vezane za trenutno stanje elektroenergetskog sektora u BiH i pravce njegova mogućega razvoja i restrukturiranja.

S druge strane predstavnike našega poduzeća Elektroprivrede HZHB, posebice su interesirala iskustva HEP-a kada je u pitanju priprema i nastup na otvorenom tržištu električne energije.

Zajednička je ocjena čelnih ljudi dvaju elektroprivrednih poduzeća kako je nužno intenzivirati ovakve susrete, kao i druge oblike poslovne suradnje od zajedničkoga interesa.

Nakon radnoga sastanka upriličena je posjeta Pogonu CHE Čapljina – stoji u priopćenju.

You must be logged in to post a comment Login