Nauči: OSNOVE DIGITALNE FOTOGRAFIJE

OSNOVE DIGITALNE FOTOGRAFIJE | I. Modul: 12.04.2016. | II. Modul: 26.04.2016.
ivan_kelava_seminar

OSNOVE DIGITALNE FOTOGRAFIJE
Sarajevo,
I. Modul: utorak, 12.04.2016.
II. Modul: utorak, 26.04.2016.
Hotel SARAJEVO, Džemala Bijedića 169. A, 71 000 Sarajevo

Ukoliko želite prijaviti vaše učešće na radionici, molimo vas da popunite OBRAZAC PRIJAVE
Preuzmite PDF dokument sa PROGRAMOM RADIONICE Sarajevo Program – OSNOVE DIGITALNE FOTOGRAFIJE

CILJ RADIONICE
Online prezentacija putem web stranice, Facebook stranice i drugih medija obilježena je kvalitetom i izgledom fotografija koje sami proizvodimo za svoje potrebe. U nekim slučajevima određeni događaj iziskuje angažman profesionalca, no što je sa onim svakodnevnim fotografijama koje stvaramo, a za koje nam nije isplativo angažirati profesionalca?!

Fotografija govori mnogo više od riječi i kreira image pojedine firme, organizacije, institucije. U skladu sa trendovima i prezentacijom velikoga dijela našega poslovanja na online platformama imamo sve veću potrebu proizvoditi kvalitetne i profesionalne fotografije u domaćoj – in-house produkciji!

Cilj radionice je obučiti osobu ili tim ispred pojedine firme o osnovama, preduslovima i detaljima potrebnim za kreiranje profesionalne fotografije (bez obzira na cijenu aparata kojim se slika).
Sa vremenom i brojem uslikanih fotografija postat ćemo sve bolji fotografi. Amateri ili profesionalci – ovisi o nama samima, trudu, radu, poznavanju foto aparata kojim slikamo i osnovama potrebnim za uslikati dobru fotografiju.

RADIONICA JE NAMIJENJENA
Predstavnicima firmi, institucija, organizacija koji imaju web stranicu, FB stranicu ili neki drugi online kanal, a nisu zadovoljni kvalitetom fotografske prezentacije na istima.

KOTIZACIJA
199,00 KM  + PDV (uz mogućnost plaćanja u 2 obroka)
Uključuje predavanja, materijale u printanoj i elektronskoj formi i odmore za osvježenje. Ukoliko iz iste firme dolazi 2 i više kandidata, za svakog sljedećeg kandidata kotizacija se smanjuje za 19,00 KM.

NAČIN PLAĆANJA
Po primitku popunjene prijave, poslat ćemo Vam predračun, a originalni račun dobit ćete poštom, na adresu Vaše organizacije, po uplati. Pravo na učešće imaju svi, koji su uplatili iznos kotizacije do početka radionice.

Prijave primamo do petka 15.04.2016, do 12 sati.

INFORMACIJE I REZERVACIJE
Josipa Terzić – Rezić
Mobile. +387 63 / 408 597
Tel/Fax: +387 36 / 343 440
E-mail. bih@aprioriworld.com

You must be logged in to post a comment Login