Na Mostar summer fest besplatnim prijevozom

Organizirani prijevoz iz čitave BiH na Mostar Summer Fest!
Nakon što su prošli tjedan najavili fenomenalan lineup Main Stage-a (http://mostarsummerfest.com/line-up/), Mostar Summer Fest i dalje iznenađuje i ovaj put donosi program organiziranog prijevoza za sve najvjernije fanove željne dobre zabave i nezaboravnog festivalskog iskustva.
Ideja organizacije prijevoza zaživjela je prošle godine nakon raznih upita fanova iz gradova čitave Bosne i Hercegovine. Nit vodilja je osim odličnog glazbenog i festivalskog iskustva, pružiti fanovima i odličan vikend provod. Suncem okupana Hercegovina i čarobna Neretva uz mostarske znamenitosti malo koga ostavlja ravnodušnim.
„U uvodu aftermoviea Mostar Summer Festa 2018.godine, vidimo divne prizore Mostara i okolice, te ekipe koja se odlično provela upravo na dodatnom sadržaju iz prošlogodišnje ponude organiziranog prijevoza.Dobrim iskustvom, odlučili smo se na ponovni pothvat istoga, uz suradnju s Let’s Go Travel & Events agencijom. Tri različita paketa, s mogućnošću dolazaka iz svih gradova Bosne i Hercegovine daje priliku svima da nam se pridruže na Festivalu i dožive fenomenalno iskustvo.“, objašnjavaju iz organizacijskog tima MSF-a.
Festival tako ove godine nudi tri paketa organiziranog prijevoza, pod nazivom Basic, Midi i Full Experience Paket uz kvalificirane pratitelje putovanja i vodiče. Početne točke prijevoza u oba pravca uz spavanje u hostelu te festivalsku kartu organizirane su iz čitave Bosne i Hercegovine.ULAZNICE

Sve pakete možete kupiti preko stranice Let’s Go Travel & Events ( https://letsgo.ba/summerfest/ ), te pogledati više informacija o načinu plaćanja i rezervacijama.
Organizatori poručuju, da osim organiziranog prijevoza od danas svi fanovi mogu kupiti i drugi krug festivalskih Early Bird 2 ulaznica (količine su ograničene), dostupnih po cijeni od 35 KM, a jednodnevne pretprodajne ulaznice po cijeni od 15 KM, čija akcija traje do 15.6.2019.
Svakako napomena, da kupovinom jednodnevne ulaznice odmah odlučujete na koji festivalski dan želite ići od 27., 28. i 29.6.2019. u čarobnoj industrijskoj zoni (plato Mostarskog sajma). Na web stranici festivala su informacije o tome kada koji izvođač nastupa. Ulaznice su dostupne preko sustava kupikartu.ba (http://kupikartu.ba/karte/event/4152/mostar-summer-fest-2019 ), te je fizička prodaja istih omogućena u nekoj od njihovih poslovnica koje možete pogledati na http://mostarsummerfest.com/ulaznice/ .
KO NASTUPA U MOSTARU?

Uz sve to vrhunac nezaboravnog vikenda u Mostaru, je uživanje u glazbenim poslasticama najavljenih bendova Hladnog Piva, Partibrejkersa, Vojko V, Brkovi, Elemental, Krešo Bengalka, Gustafi, Smoke Mardeljano, Laka, Frenkie,Kontra & Indigo, Van Velzen, Kanda, Koža i Nebojša, Pearl Jam Tribute (VS) i Mara. Lineup za najjači e-MOtion stage do sada, slijedi za nekoliko tjedana.
Više informacija pratite na web stranici www.mostarsummerfest.com, te facebook eventu ( https://www.facebook.com/events/1933227180072232/ )
Organizator poručuje: FEEL YR V:BE!

You must be logged in to post a comment Login