Mostar: Počeo Street art 2016 [FOTO]

Danas je u Mostaru započeo 5. po redu međunarodni festival Street art. U narednih nekoliko dana do 4. lipnja mostarci će moći gledati umjetnike koji svoje ideje implementiraju u urbanim prostorima, gdje će ulice i zidovi biti slikarsko platno. Na meniju će se naći događanja na ulici, koncerti i izložbe.

Muzički program ove godine upotpunit će ritmovi Bass Invadersa /Zakky, Rime i Ananas/ koji će prvu večer festivala nastupati u OKC Abrašević. Tu su također Erocki Program, Mili Sefić, Marina Mimoza te dubrovački dj dvojac Funk You.

mostr_mural5 mosatar_mural4 mostar_mural3 mostar_mural2 mostar_mural1

Drugu večer festival će ugostiti tajnoviti maskirani dvojac iz Zagreba Nipplepeople, a tu je i mladi lokalni bend Tale Quale čiju cemo svirku slušati u dnevnoj varijanti kafića Coco-Loco zadnji dan festivala.

Maštovite radionice nude mnoštvo različitih aktivnosti poput izrade origamija, «Tide Drie» radionice bojenja tkanine i umijeća žongliranja, a svoje mjesto pod nebom našlo je otvoreno kino i teatarska radionica. Stari bicikl ove godine također dobiva novi izgled uz pomoć poljske umjetnice Magde Koscianske i njene radionice za djecu «Dva točka i moć mašte», a uspješni Rahatlook Vintage market ponovno ce donijeti šarene kreacije za proljetne dane.

vrelo foto fACEBOOK STREET ART

You must be logged in to post a comment Login