Ministrica Zora Dujmović primila uspješne karataše iz Mostara

Ministrica Zora Dujmović upriličila sastanak s Ivanom Klepićem, europskim prvakom i Ivonom Ćavar, osvajačicom brončane medalje na nedavno održanom Europskom prvenstvu u karateu u Novom Sadu

Kreirano Srijeda, 16 Svibanj 2018 16:05

 

Ministrica kulture i sporta u Vladi FBiH, Zora Dujmović, upriličila je danas 16. svibnja 2018. godine, sastanak sa izbornikom muške juniorske reprezentacije i šefom stručnog stožera kluba „Neretva“ Miroslavom Klepićem, članovima kluba Ivanom Klepićem i Ivonom Ćavar te izvršnim tajnikom Karate saveza Bosne i Hercegovine Ramizom Poturom.

Ministrica je u ime Federalnog ministarstva kulture i sporta i u svoje osobno ime uputila iskrene čestitke reprezentativcima i trenerima Sveučilišnog karate kluba „Neretva“ Mostar i Karate saveza Bosne i Hercegovine, naročito za rezultate koje je su ostvarili na 53. Europskom prvenstvu u karateu u Novom Sadu, gdje je Ivan Klepić osvojio zlatnu medalju u kategoriji preko 84 kilograma, a Ivona Ćavar bronzanu medalju u kategoriji do 68 kilograma.

Ministrica Dujmović je naglasila da su Ivan i Ivona bosanskohercegovački ponos te da vjeruje kako će njihovi uspjesi biti podstrek mladim ljudima u Bosni i Hercegovini da se bave sportom.

You must be logged in to post a comment Login