Kravice: Paradise Grooves Summer Music Festival 2015

Paradise Grooves Summer Music Festival 2015

Paradise Grooves Summer Music Festival 2015

Dana 24.7. i 25. 7. 2015. u organizaciji agencije Exclusive Music Management te uz podršku Vijeća mladih Grada Mostara planira se održati 5. po redu festival elektronske i hip-hop glazbe pod nazivom Paradise Grooves Summer Music Festival 2015 na lokaciji vodopada Kravica, Ljubuški.

Ovaj festival je performersko-promotivnog tipa te je namijenjen široj domaćoj i stranoj javnosti.Cilj nam je kroz atraktivan nastup na lokaciji prirodne ljepote – vodopadu Kravicaoživjeti glazbenu scenu regije te privući veliki broj posjetitelja kao i skrenuti pažnju na važnost održavanja vlastitih glazbenih događanja kroz posjećivanje, plaćanje ulaznice i međusobnu promociju glazbenika iz svijeta elektronske i hip-hop glazbe. Vizualne performanse (VJ-ing), glazbeno-scenski efekti kao i svjetski poznati DJ-evi istraživat će nove oblike stvaranja glazbe te interakcije zvuka, slike i publike. Kroz promotivni dio festivala planira se reklamirati prirodne znamenitosti vodopada Kravica, razviti glazbeni i ini turizam, zaposliti mlade te istaknuti važnost očuvanja prirode kao i uživanja u istoj.

Na festivalu se očekuje preko 5000 posjetitelja iz cijele Bosne i Hercegovine te Dalmacije, kao i stranih posjetitelja zbog blizine svetišta Međugorje.

You must be logged in to post a comment Login