Juventus vjeruje u sebe. Žele pobjedu nad Bayernom

Juventus će večeras na svojoj Juventus Areni u sklopu prve utakmice osmine finala ugostiti trenutno jednu od najboljih momčadi na svijetu Minhenski Bayern. U Torinu su sigurni da imaju dobre izglede da pobjede Bayern i kako kažu pripremali su se maximalno za ovu utakmicu.

Bayern koji ove sezone igra odlično upisao je 19 pobjeda,2 remija i 1 poraz.Ako pogledamo malo bolje tko je Bayern i kako igra u posljednje vrijeme sa sigurnosti možemo reći da će bavarci ići na sva 3 boda u ovom susretu kako bi olakšali sebi situaciju pred uzvrat.Bayern ove sezone predvode Robert Lewandowski i Thomas Muller koji su zajedno zabili čak 39 golova.

(Lewandowski 22,Muller17)

Trener Juventusa Max Allegri pred utakmicu bio je optimističan i kako i pun vjere u svoje dečke.

Pripremali smo se maximalno za ovu vrlo važnu utakmicu. Bayern je vrhunska momčad sa vrhunskim igračima, ali i mi također imamo vrhunske fudbalere. Bit će to zaista jedna super utakmica. Vjerujem u svoje dečke jer funkcioniramo svi kao jedan. Na treninzima se primjeti sklad u momčadi i koliko su svi bliski, a to je još jedan faktor koji može utjecat na našu igru i želimo uzeti 3 boda. Khedira i Mandžukić će biti na raspolaganju za ovu utakmicu, ali ću vidjeti još dali će biti u prvih 11. Rekao je Allegri

Sa druge strane Pep Guardiola je pun hvale i poštovanja prema Juventusu.

Juventus je jedna velika momčad sa mnogo talentiranih mladih igrača. Protiv Juventusa je uvijek teško igrati pogotovo kada igraju na svome terenu. Moramo ući u utakmicu maximalno oprezno i ne dopustiti protivniku kontrolu igre, pored svega moramo dobro zatvoriti Pogbu i Dybalu. Rekao je Guardiola.

U drugom susretu osmine finala Barcelona dolazi u goste Arsenalu.Oba susreta su na rasporedu u 20:45h

 

You must be logged in to post a comment Login