Huawei i Jelen Demofest

Huawei P8 02Banja Luka – Godina u znaku broja osam – Huawei i Jelen Demofest poklanjaju moćni smartfon P8!

Huawei, jedna od vodećih globalnih kompanija na polju informacione i komunikacione tehnologije i ove godine je među velikim prijateljima banjalučkog festivala demo bendova, što je pomoglo organizaciji osmog Jelen Demofesta.

Takođe, novi superiorni Huawei smartfon je u znaku broja osam, baš kao i ovogodišnji Jelen Demofest, te je tako moćni smartfon P8 postao i oficijelni telefon našeg i vašeg festivala!
Tim povodom Huwaei i Jelen Demofest organizuju nagradnu igru za sve ljubitelje Huawei uređaja, a svi koji žele da ovaj vrhunski telefon bude njihov, sve što trebaju učiniti je da na adresu huaweip8@demofest.org pošalju fotografiju osam stvari koje ih čine srećnima.
Na fotografiji takmičara se može naći svih osam stvari ili mogu napraviti kolaž fotografiju, a u ovoj nagradnoj igri mogu učestvovati svi građani BiH koji imaju više od 15 godina. Album sa fotografijama će biti postavljen na zvaničnu Facebook stranicu Jelen Demofesta, a o pobjedniku će odlučiti broj lajkova. NAPOMENA: U obzir će se uzimati samo lajkovi sa prostora BiH (ostali se neće brojati).
Inače, kada je Huawei prvi put otkrio P8 bilo je jasno da je u pitanju telefon koji ima apsolutno sve što je potrebno jednom pametnom telefonu, sa kojim je Huawei potvrdio svoje sigurno mjesto u samom vrhu mobilne telefonije.
Uz umjetnost izrade koja pomjera granice novih mogućnosti Huawei P8 inspiriše korisnike na kreativnost, te opravdano nosi epitet najboljeg uređaja slavne P serije. Ovome u prilog idu i sjajne karakteristike – 3 GB RAM-a, kamera sa 13 megapiksela, interna memorija od 16 GB, ali uz mogućnost nadogradnje do 128 GB memorije. Huawei je očigledno ustrajan i u namjeri da proizvodi najbolje smartfone za pravljenje selfija, tako da odlična prednja kamera sa 8 megapiksela neće nikoga razočarati, a Jelen Demofest 08 će biti sjajna prilika da testiramo mogućnosti obje kamere.
Ukoliko želite da Huawei P8 bude vaš, možete ga potražite u ponudi kompanije Mtel u okviru tarife Moj Mix 70 po cijeni od samo 1 KM.
Jelen Demofest 08 će se održavati od 16. do 18. jula u renoviranom dijelu banjalučke tvrđave Kastel, pored 32 takmičarska demo sastava koji dolaze iz ex-Yu zemalja, nastupiće i inostrane revijalne zvijezde kao što su Gentleman, Triggerfinger i Eagles of Death Metal, podržani domaćim grupama TBF, Who See, M.O.R.T. i Irie FM. Pored večernjeg, tu je i prateći, dnevni program, tokom kojeg će biti održana izložba rock fotografija, promocije knjiga i albuma, te projekcije muzičkih filmova.
Generalni sponzor Jelen Demofest je Jelen pivo, a najveći prijatelj festivala već osmu godinu zaredom je kompanija m:tel. Oficijelni telefon festivala je Huwaei P8, dok je Radio-televizija Republike Srpske generalni medijski pokrovitelj osmog Jelen Demofesta.
Više informacija o Jelen Demofestu možete naći na jelendemofest.org.

You must be logged in to post a comment Login