Zrinjski: Idemo po treću pobjedu

Mostar – HKk Zrinjski – U okviru 3.kola Prvenstva BiH za vikend dočekujemo ekipu Bosne Royal.

Vedran Odak, izvršni direktor HKK Zrinjski Mostar izjacio je:
“Evo, malo vremena prošlo je od zadnjeg gostovanja Bosne u Mostaru. Očekujemo kao i prošli put, zanimljiv i čvrst meč, neizvjestan. Nadam se također da će završiti istim ishodom kao i nedavna utakmica u sklopu drugog kola ABA Lige 2. Znamo tko nam dolazi u goste, jedna od najboljih ekipa našeg prvenstva. Probat ćemo iskoristiti njihov umor i pokušati doći do omjera 3-0.
 

Ova utakmica nam je sada ipak važnija nego ona u ABA ligi 2 jer naglasak ipak stavljamo na domaće prvenstvo, kroz koje ćemo i iduće sezone tražiti plasman u ABA ligu ili možda neko drugo europsko natjecanje”
Ali Demić, igrač HKK Zrinjski Mostar
“Mislim da utakmica neće biti ista kao ona nedavna iz ABA Lige 2. Oni polako pronalaze ritam, pronalaze se i polako izlaze iz krize u koju su zapali pri samom početku natjecanja. Neće nas zavarati njihov eventualni umor, sjajna je to ekipa s puno odličnih pojedinaca i morat ćemo se dobro oznojiti da ih dobijemo i ovaj put. Što se mene tiče, povreda je sanirana. Imao sam popratnih problema, ali to je sve stvar prošlosti, potpuno sam spreman kako za Bosnu, tako i za naredne treninge i utakmice”
Utakmica između HKK Zrinjski Mostar i KK Bosna Royal igra se u subotu

You must be logged in to post a comment Login