EP HZHB dariva štedne led žarulje

ELEKTROPRIVREDA HZHB PROVODI AKCIJU PODJELE LED ŠTEDNIH ŽARULJA NAJUGOŽENIJIM KUPCIMA ELEKTRIČNE ENERGIJE
JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar u okviru poslovne politike nastoji stalno surađivati sa svojim kupcima i zajednicom u kojoj djeluje kroz različite projekte i aktivnosti, posebice putem politike sponzoriranja i reklamiranja.
Osim toga, kako bi barem donekle olakšali kupcima električne energije koji se nalaze u nezavidnome socijalno-ekonomskom položaju i pridonijeli uštedi električne energije u kućanstvima, Elektroprivreda HZHB realizira i akciju podjele LED štednih žarulja.
Najugroženijim kupcima električne energije krajem mjeseca svibnja tekuće godine prilikom očitanja brojila (od 27. do 29. svibnja 2015. godine ) naši uposlenici dijelit će po jednu led štednu žarulju, prema unaprijed napravljenom popisu kupaca vodeći računa o njihovu materijalnome statusu.
Kupci kojima se ne uspije uručiti žarulja prilikom navedena očitanja imat će mogućnost preuzeti žarulju u našim poslovnicama kojima pripadaju, o čemu će biti pravodobno obavješteni.
Inače, učinkovite LED štedne žarulje od 5 W, koje će biti dijeljene, mogu imati životni vijek do 80.000 sati. U usporedbi s običnom štednom žaruljom, ušteda električne energije je do 60%, dok u usporedbi s običnom žaruljom sa žarnom niti, ušteda dostiže i 90%.

Kada je u pitanju vijek trajanja, LED štednja žarulja 6 puta dulje traje od obične štedne žarulje, a 35 puta dulje traje od obične žarulja sa žarnom niti – pišu iz sektora za odnose s javnošću.

You must be logged in to post a comment Login