‘Čapljina u tanjuru’

Grad Čapljina – Gradonačelnik i Kuharska udruga „Čapljina“ organiziraju manifestaciju „Čapljina u tanjuru – Hercegovački festival hrane i običaja“.
Navedena manifestacija će se održati 22. svibnja 2022. godine u Čapljini na Trgu kralja Tomislava s početkom u 18:00 sati.
Posjetitelji će biti u prilici kušati autohtona jela Hercegovine, pritom se upoznati sa načinom pripreme i recepturom. Pored svježe pripravljenih jela, moći će se kušati i unaprijed pripravljena karakteristična jela i namirnice Hercegovine.
Za istaknuti je da će svoju priliku za predstavljanje široj javnosti imati i domaći OPG proizvođači i obrtnici sa svojim vrhunskim „homemade“ proizvodima.
Uvjereni smo da će svatko uspjeti pronaći ponešto za sebe.
Za najmlađe posjetitelje smo osigurali razne zabavne sadržaje, edukativne i kreativne radionice…
Moći će se uživati u nastupima glazbenih izvođača raznih stilova. Nastupaju popularni mostarski band Zoster i domaće snage HKUD „Zora“ Struge-Gorica, VS „Neretvani“ i DJ Kale.


Detaljnije o samoj manifestaciji i sadržajima, možete pronaći na linku: https://www.facebook.com/events/967487780793633/
I na našim profilima na Facebooku @KUCapljina ili Instagramu kuharska_udruga_capljina

 #capljina_u_tanjuru #cvijet_hercegovine #pura #sataras # ustipak #toc_od_divljaci #zoster_band #hkudzorastrugegorica #vs_neretvani #djkale#kamen_krs_maslina #vino #ganga #smokva #sipak #med #cupter #maslina
 

Audio spot ČUT

You must be logged in to post a comment Login