Večernjakov pečat Enisu Bešlagiću

“Zato što je normalan, zato što je kao volonter radio fizičke poslove na stadionu Koševo zbog Papina dolaska Enis Bešlagić dobio je Večernjakov pečat 2016. u Mostaru”.

Inače Večernjakov pečat mjesto je susreta političkih lidera BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i predstavnika stranih ambasada u Bosni i Hercegovini. Na marginama ove svečanosti vode se zanimljivi razgovori, a dan nakon Pečata većina političkih lidera će biti na otvaranja mostarskog Sajma gospodarstva 2016.

PAPA U FORDU, BH POLITIČATI U 80 LIMUZINA

Pored humanog i kulturnog karaktera večernjakova Pečata, gdje se zaista promoviraju humanitarci i ljudi koji su riskirali svoje živote za spas drugih, mostarci negativno komentiraju oko 80 skupih službenih limuzina, pored prometnih znakova zabrane, parkiranih na cesti na Rondou te na šetalištu pored parka. Šalje li se ‘simbolična parkirajuća’ dobra poruka?

kosaca_lumizine_cb_mostar

DOMINIRAJU POLITIČARI

Prvenstveno politički event, iako sami organizatori i novinari iz Večernjaka bježe od toga imidža da Pečat bude mjesto okupljanja političke elite, to se iz  godine u godinu događa.  Zamislite dodjelu neke nagrade u Njemačkoj gdje su prvih 20 redova zauzeli članovi stranaka.

 

 

TEREZIN DIRLJIV NASTUP

Hrvatska pjevačka diva Tereza Kesovija svojom interpretacijom pjesme ‘Moja posljednja i prva ljubavi’ zanijemila je gledatelje u Kosači. Uz pratnu orkestra i zbora, sa svojim godinama iskustva pokazala je kako se to radi.

terzea_kesovija_2016_mostar

POHVALE

Pozornost na malog čovjeka, na nesebične humanitarce i na mirotvorce je lijepa slika Večernjakova pečata. Promovirane iskrenih ljudskih vrijednosti i međusobnog poštivanja u BiH.

ivana_crnogorac_bht_voditeljica

 

 

 

 

 

 


 

You must be logged in to post a comment Login