Neum underwater film festival 2022 – open call

Festival o kome se priča, da – i ove godine u Neumu, u kolovozu 2022. godine. Na službenoj web stranici objavljeno je da su otvorene prijave za međunarodni festival podvodnog filma Neum underwater film festival 2022.

Prošlogodišnje izdanje festivala oborilo je rekorde po prijavama ‘underwater arta’ kad je u pitanje jedan mladi festival.

Prijave na Neum underwater stizale su – doslovice iz svih kutova globusa.

Organizatori isčekuju veliku posjetu gledatelja, druženje sa filmskim autorima, stručne skupove u svezi ronjenja i snimanja pod vodom, a tu je tema koja se sama nameće – ekologija voda.

Ovaj simpatični hercegovački gradić, već se našao na popisu pretraživanja filmskih festivala, pored već etabliranih dobrih festivala u Neumu, ovaj unikatni underwazer art event već se pozicionirao na svjetskoj umjetničkoj karti.

Odličan žiri, veliki broj autota iz svijeta, odlični organizatori, odlična podrška općine, zadovoljna publika, argumenti su da ovaj festival ulazi u vrh BH kulturnih zbivanja.

Pratimo i dalje zbivanja u Neumu, a ako vas zanima više.detalja o festivalu, o prijavama radova, posjetite službenu mrežnu stranicu www.uff.ba .

C 2022

You must be logged in to post a comment Login