Nešto između – Mladi su i voze svoj stil

nesto_izmedju_grupaMlada golobrada rock grupa Nešto između bira pravi i teži put u rock glazbi, rade svoje autorske stvari, i tako pokušavaju ostaviti traga na lošoj rock sceni u BiH pa i Hrvatskoj. Uz solidnu produkciju, ali ne baš inventivne gitare naći će sigurno svoju mlađu publiku. Ono što im fali u razigranoj rock energije je, malo više hrabrosti pri aranžiranju stvari u studiju. Rock glazba već 60 godina izbacuje vrlo slične pjesme sa vrlo sličnim aranžmanima, za uspjeti vani ili na Youtube-u traži se hrabrost i extremna kreativnost na gitarama. “Bolji ste od Big time rush-a”. Grupa svakako zaslužuje uspjeh, vjerojatno roditelji ulažu novce za studio i neloše spotove, stoga podržimo ih. Ispod donosimo PR tekt njihovog promotora. IM

Novi spot za “Budi svoj”

Nakon pjesama „Vraćam se“ , „Budan i živ“ , „Ljubavna“ , Ti nisi tu“ rock grupa „Nešto Između“ premijerno objavljuje svoj novi spot za pjesmu „Budi svoj“. Ovo je peti autorski singl ove mlade rock grupe koja nastavlja da radi na svojim autorskim pjesmama i u planu je do nove godine da objave i svoj prvi autorski album.

Kako kaže samo jedan dio pjesme: Rock and roll je krv i znoj
BUDI SVOJ
Spot je sniman na lokaciji Visoka Škola Logos / Mostar.
U spotu imamo jedno iznenađenje za Vas kad pogledate bit će Vam jasno 😉
Kao što bi rekao gost u spotu BIT ĆE NEŠTO OD VAS .
Nešto Između je mlada i perspektivna rock grupa koja je nastala 2012.
Svi naši počeci su nastali u tzv. Rock Garaži gdje redovito vježbamo i stvaramo ove dobre pjesme koje bilježe dosta uspjeha do sada.
Ovim putem Vas pozivamo da poslušate našu novu pjesmu i pogledate spot,slobodno ako vam se sviđa sherajte,skidajte i uživajte.
Još samo da zahvalimo svima koji su pomogli da se ovaj spot realizira a prvenstveno Visokoj Školi LOGOS – Mostar koja je ustupila sve potrebne prostorije svoje škole i još dosta toga.
Još jednom da se zahvalimo i medijima koji nas prate i podržavaju i naročito našim vjernim fanovima kojih je na našu veliku sreću sve više jer oni su pokazatelj da ipak radimo dobre stvari i oni su nam najveći motiv za naš daljnji rad.

Autor stihova: Darko Martinović
Autor glazbe: Rock Grupa „Nešto Između”
Aranžman: Josip Joco Vukoja

Službena FB stranica : https://www.facebook.com/rockgrupanestoizmedju

Kontakt : 063 616 545 / Prostars Agency /

https://www.facebook.com/prostarsagency?fref=ts

You must be logged in to post a comment Login