Mostar blues rock festival 2017 |FOTO|

Prvu večer Mbrf publiku su oduševili Kepa and the free spirits i američka rock female atrakcija Jane Lee Hooker.

Kragujevacki band Kepa nastupio je  u postavi:

Slobodan “Kepa” Stojanović – bubnjevi

Mihael “Fafa” Stojanović – gitara

Ana Popović – vokal
Jovan “Zmaj” Jovanović – bas gitara, vratilu su djelomično publiku u analogno doba glazbene produkcije i zvuk grupe Smak, a Kepa je inače bubnjar originalne prve postavke grupe Smak.

Osjeti se iskustvo i dinamika  Kepinih bubnjeva u odnosu na druge bubnjare te večeri.

Jane Lee Hooker, 5 žena što zvuče kao Black Crowes, donijele su u Mostar star suhi clean rock, ono što se lagano gubi i iščežava u 2017. godini. Žene obilaze svijet svirajući po klubovima.

RAZGLAS

Nekad je bolje da tehničari ostave sve po ‘defaultu’, na sredini, bio je nerazumljiv zvuk, gitare ako su dvije – u sukobu su, bas nije niko čuo, klavijature zar su bile??

DRUGA VEČER

Mostarski Malter Ego predvodjen autorom frontmanom Majerom, veliko je osvježenje kao autorski band, sa  pet šes’ hitova, pitke i pamtljive rock pjesme, to je to, imaju hrabrosti u današnje vrijeme bavit se autorskim r’n’r.

KOJOTI vol 2

Gledajući originalne Kojote (Zagreb), ponovo okupljene, huh zar smo ostarili, starijih faca i starih  gitara, pa šta bi trebali, 95-e u svirali Razuzdan i lud kad  je i Gonzo počinjao sa spotovima. Ali, sa istom željom sa live kontaktom i bezkompromisnim gitarističkim ideja.a. Nije uopće loše i nostalgično, kao da su jučer počeli. Publika odlično reagirala na njihove hitove kojih ima podosta.

O: Viduka iz Kojota

Kojoti live in Mostar

Ok: Kojoti odlični na MBRF

Malter Ego

Malter Ego live in Pavarotti

Mostar rock school band

Alt: izvrsni rockeri iz Kragujevca

O: Kepa

Kojoti live at Mostar 2017

Kepa and the free spirits live in Pavarotti

You must be logged in to post a comment Login