Ivani Bunozi veliko priznanje

IVANI BUNOZI DIREKTORICI EKONOMSIH POSLOVA ELEKTROPRIVREDE HZHB DODJELJENO PRIZNANJE „ŽENE U BIZNISU – ŽENE PODUZETNICE I MENADŽERI“

Već 27 godina Poslovne novine (izdanje Privredne štampe d.o.o. Sarajevo) uspješno realiziraju prepoznatljivi projekt 100 najvećih u gospodarstvu BiH, pa je tako 26. lipnja tekuće godine u novom kongresnom centru na Ilidži – Congress & Event Center Terme, održana svečanost dodjele priznanja vodećim kompanijama u BiH prema ostvarenim rezultatima u 2013. godini.
Na rang listama u različitim kategorijama našlo se više od 800 kompanija, a kao i obično rangirane su velike, srednje i male kompanije prema ukupnom prihodu, neto dobiti, izvozu i investicijama.
Osim toga organizatori su Ivani Bunozi, izvršnoj direktorici za ekonomske poslove JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar dodijelili i specijalno priznanje „Žene u biznisu – žene poduzetnice i menadžeri“.

 

Ovo priznanje direktorici je uručio Sanjin Halimović federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta, a dodjeljuje se ženama u biznisu koje se svojim svakodnevnim radom i ostvarenim poslovnim rezultatima konstantno potvrđuju kao iznimno uspješne u poslu koji obavljaju, ali i kao osobe koje posjeduju brojne druge menadžerske vještine.

 

Na pitanje o njezinoj formuli uspjeha Bunoza je kazala: „ Pored obrazovanja i stjecanja višegodišnjega iskustva, smatram iznimno važnim odgovoran odnos prema poslu, stručan i timski rad, te bez obzira na svakodnevna poslovna iskušenja nužno je imati optimističan pristup rješavanju kompleksnih problema, posebice pri donošenju strateških odluka. Naravno da svaki posao sa sobom nosi i rizik na koji se nastojim unaprijed pripremiti, prihvatiti ga i pretvoriti u svojevrsni izazov, a to mi daje dodatnu motivaciju“.

 

Žene u biznisu trebaju biti hrabre, ustrajne i vjerovati u sebe, pa će i uspjeh biti puno izvjesniji, riječi su nagrađene direktorice ekonomskih poslova Elektroprivrede HZHB d.d. Mostar. a teške situacije koje su neminovne, nei budu predane svojim ciljevima

You must be logged in to post a comment Login