INGLOT COSMETICS – renomirani svjetski brand od sada i u Mostaru

IMG_8146Mostar – Salon ljepote INFINIA Mostar (Stjepana Radića 31 – Tržni centar Mostar) s ponosom najavljuje početak prodaje jednog od vodećih svjetskih brandova profesionalnog makupa INGLOT COSMETICS
u našim prostorijama. Visokokvalitetni Inglot proizvodi mogu se naći u 450 trgovina širom svijeta, a od ponedjeljka, 22.6.2015. godine bti će Vam dostupni i u mostarskom salonu.
Inglot se od drugih brandova razlikuje po velikom izboru odlično pigmentiranih boja, od sjena za oči, preko rumenila, ruževa do lakova za nokte, a kupcima pruža i posebnu mogućnost da sami izaberu nijanse boja i kreiraju vlastite palete različitih veličina. U svojim proizvodima Inglot koristi visokokvalitetne sastojke i ne upotrebljava paraben, talk ili alkohol. Isto tako, posebnost Inglota je da kupcima nudi mogućnost da odabrane proizvode odmah isprobaju.
post
Salon ljepote Infinia na sam dan početka prodaje svima onima koji kupe Inglot kozmetiku u vrijednosti višoj od 100 KM, poklanja besplatno šminkanje, a termin se može iskoristiti u periodu od mjesec dana.

SALON LJEPOTE INFINIA – MJESTO NOVIH TRENDOVA

You must be logged in to post a comment Login