Danska 31. zemlja na mostarskom Borsa Open-u

MOSTAR – Judo klub “Amager Judo School” iz Copenhagen-a najavio je dolazak na “Borsa Open”.
Posadu danskog judo kluba činiti će 25 osoba među kojima su natjecatelji, treneri i klupska delegacija. U Mostaru će se zadržati 6 dana, te će uz nastup na “Borsa Open-u” iskoristiti priliku da upoznaju našu kulturu, narod i običaje.

Danska će biti 31. zemlja koja je do sada stupila na tlo Bosne i Hercegovine povodom mostarske sportske manifestacije – Borsa Open.

Prošlogodišnji međunarodni judo turnir  okupio je 1036 natjecatelja, 129 klubova i 30 zemalja. Jedan je od najjačih judo turnira za djecu i mlade na području Jugoistočne Europe.

Organizatori navode kako se nadaju povratku i svih prošlogodišnjih zemalja i sudionika u naš grad, te da će ove godine opet pružiti mogućnost svim ljubiteljima judo sporta da uživaju u sportskom spektaklu.

Međunarodna sportska manifestacija “Borsa Open” ove će se godine održati u vremenskom intervalu 12. do 14. listopada 2018 godine. U subotu će biti na rasporedu borbe mlađih dobnih kategorija, dok je nedjelja rezervirana za malo ozbiljnije natjecatelje (U16 i U18)

You must be logged in to post a comment Login