BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJI TRADICIONALNI PRIJAM ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA

Mostar – U povodu novogodišnjih i božićnih blagdana svečano druženje s rukovoditeljima, urednicima i vlasnicima medija kao i predsjednicima udruga i društavā novinara upriličeno je i ove godine u JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar tradicionalni prijam za predstavnike medija.
Pozivu Uprave Elektroprivrede HZ HB svečanom prijamu odazvalo se oko 50 predstavnika svih bosanskohercegovačkih medija. Važnost je medija u poslovanju JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar neizmjerljiva i to je jedini put kojim se može ukazati na potrebe poduzeća koje ima prema javnosti.
Novinarima se prvi obratio Mario Fofić rukovoditelj Sektora za odnose s javnošću i zaželio dobrodošlicu najavivši članove Uprave Poduzeća.
Zahvalivši na izvrsnoj suradnji i kontinuiranom korektnom praćenju rada poduzeća u svim poslovnim okolnostima prošlih godina, u ime Uprave JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar nazočne je goste pozdravio generalni direktor Nikola Krešić zaželivši svim nazočnima sretne i uspješne nadolazeće blagdane.
Generalni direktor istaknuo je uspješnu poslovnu godinu i odgovarao je na mnogobrojna novinarska pitanja posebice vezana za otvaranje tržišta električne energije istaknuvši da EPHZHB na tržištu može ponuditi najjeftiniju el. energiju u okruženju.
Na novinarska pitanja o poslovanju s Aluminijem d.d. Mostar, izvršna direktorica za ekonomske poslove Ivana Bunoza odgovorila je novinarima da se potpisani sporazum o reprogramu duga poštuje, a u tijeku su pregovori za opskrbu Aluminija el. energijom za sljedeću, 2015. godinu. Direktorica Bunoza istaknula je i kako se očekuje dobit za ovu godinu u iznosu od oko 20 milijuna KM.
Novinari su generalnim direktoru i izvršnoj direktorici čestitali na ostvarenim nagradama za menadžere godine pri čemu je generalni direktor istaknuo: Ta je nagrada priznanje ne samo meni nego svim mojim suradnicima i djelatnicima EPHZHB.
I ovogodišnje druženje novinara s Upravom bilo je korisno kako medijima koji javnost redovito informiraju o stanju elektroenergetska sektora tako i uposlenicima JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, jer je samo obostrana i korektna komunikacija daje uspješne rezultate.

You must be logged in to post a comment Login