Benzema uhićen zbog ucjenjivanja suigrača snimkama seksa

Napadač Real Madrida Karim Benzema uhićen je zbog namjere ucjenjivanja reprezentativnog suigrača Mathieua Valbuene kompromitirajućim snimkama, tvrde izvori agencija AFP.

Karim-BenzemIstražitelji, kako piše AFP, pokušavaju utvrditi koliko je Benzema bio svjestan postojanja Valbueninog intimnog videa koji je našao put do ruku ucjenjitelja.

Francuski napadač predao se danas ujutro policiji u Versaillesu, pariškom predgrađu. Stavljen je u pritvor, potvrdilo je tužiteljstvo Versaillesa, ne odajući, međutim, druge pojedinosti o slučaju.

Navodi se i da je Benzema spomenuo videosnimku Valbueni na reprezentativnoj utakmici prošlog mjeseca. Kazao je da zna za snimku jer je njemu blisku osobu kontaktirao jedan od ucjenjivača, želeći ga iskoristiti u ucjenjivanju Valbuene. agencije

Saslušanjem Benzeme pokušat će se utvrditi je li on razgovorom htio Valbueni dati prijateljski savjet ili ga je poticao da plati ucjenjivačima. Navodni ucjenjivači, koji se kreću u nogometnom okruženju, uhićeni su sredinom listopada.

U istrazi je ispitan bio i bivši napadač Liverpoola Djibril Cisse, no nakon pretresa njegove kuće oslobođen je optužbi 13. listopada.

I Valbuena, koji igra za Lyon, i Benzema, napadač Reala, su među ključnim ljudima u momčadi kojom francuski izbornik Didier Deschamps namjerava krenuti u pohod na titulu na Europskom prvenstvu sljedeće godine.

You must be logged in to post a comment Login