Banja Luka: U subotu 2 mitinga

Banja Luka – Miting i kontramiting – Ove subote u Banja Luci Savez za promjene organizira miting kontra vladajuće garniture okupljene oko Milorada Dodika. Vješti PR manipulatori odmah su najavili kontramiting u režiji SNSD-a Milorada Dodika. Političar iz Saveza za promjene Dragan Čavić apelira da ne bude uličnih sukoba te pozia vlast da isplati zaostale mirovine i ne poskupljuje cijene električne energije.

KO JE PATRIOT KO IZDAJNIK?

Crnadak je demantirao da iza protesta opozicije stoje stranci a Milorada Dodika, predsjednika RS zapitao ako je to tačno zašto je zvao u svoju kuću na slavu zvao one koji ruše Republiku Srpsku. Osudio je govori turskog premijera Ahmeta Davutoglua na otvaranja Ferhadije a Dodiku zamjerio što o tom govoru nije obavijestio druge stranke, obzirom da, kako je rekao Crnadak,  Dodik je bio upućen u cijeli tok organizacije – piše na portalu Nezavisnih.

PANDUREVIĆ: PRAVE PATRIOTE NE KRDU SVOJ NAROD

Prave patriote, dodala je, ne kradu svoj narod i upitala kako neko može krasti od onoga koga voli? “Kako možeš gledati, tvojom krivicom, gladne, bose, obespravljene, one koje navodno voliš kao patriota? Oni obraza nemaju i Boga se ne boje i zato su spremni i na haos da bi sačuvali oteto. No, mi im nećemo dozvoliti da okrenu narod na narod, a ako zatreba, ‘ćeraćemo se’ i do Rusije”, poručila je Pandurević.

aleksandra_pandurevic

 

You must be logged in to post a comment Login