Velika pljačka u Mostaru

U Mostaru se jučer dogodila još jedna filmska pljačka. Naime, prema prijavi koju je zaprimio MUP, kod zgrade Mostarka u središtu Mostara, dvije osobe na motoru su presrele automobil u kojemu je bila ženska osoba, a koja je nosila na banku novac iz poslovnica kladionica BetLive.

– Prema prijavi, jedna osoba je zaprijetila ženi, uzela torbu s novcem i s drugom osobom na motoru se udaljila s mjesta zločina. Još uvijek istražujemo ovaj slučaj – rekli su  sugovornici iz MUP-a HNŽ-a.

Zanimljivo je kako se pljačka dogodila u jednom od naprometnijih dijelova grada, a još zanimljivije je kako policija, prema neslužbenim informacijama, ima problema s pronalaskom svjedoka koji su vidjeli osobe na motoru i spomenutu pljačku.

Iako nije službeno priopćeno koliko su novca lopovi odnijeli, špekulira se brojkom od 100 000 maraka.

– Još uvijek čekamo da nam iz kladionice dojave koliko je točno novca žena nosila u banku. Neslužbeno je bilo oko 100 000 maraka, ali se još uvijek vrši prebrojavanje stanja u poslovnicama. Uskoro bi trebali imati više informacija oko ovoga slučaja – zaključili su iz MUP-a HNŽ-a.

Photo: prvi tv

You must be logged in to post a comment Login